دوشنبه ١٣٩٦/٨/٢٩    EN
 مدیر سیستم
  برگزاری کلاس آموزشی جهت کلیه نانوایان درشهرستان رابر
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1393/03/11
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

زینب سلیمانی کارشناس مسئول بهداشت محیط ضمن خیر مقدم در این رابطه گفت: نانوایی ها مکلف هستند در فرایند تهیه و پخت و عرضه نان در محیطی به طور کامل بهداشتی دقت واهتمام ورزند. در ادامه سمیه موسی پور (کارشناس) توضیحاتی در خصوص آیین نامه ماده 13 مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و رعایت اصول بهداشت محیط درنانوایی ها به متصدیان ارایه نمود و   همچنین فاطمه تاج الدینی  کارشناس آموزش های لازم را در زمینه حذف جوش شیرین داد.